Repair Honor 7x Lupa Password Emel – Putrajaya

Honor 7x FRP Lock

Lupa password emel punya pasal…

Selesai memecahkan sistem keselamatan Google Lock ataupun lebih dikenali sebagai FRP Lock untuk fon Huawei Honor 7x milik Encik Faris yang datang dari Presint 3. Encik Faris yang sebelum ini datang ke premis kami dengan membawa Huawei P10 Plus yang mengalami masalah pada layar skrin, kini kembali lagi dengan fon dan masalah yang lain pula.

Beliau meminta kami untuk tolong memecahkan sistem sekuriti yang terdapat pada fon beliau ini kerana ianya gagal masuk ke sistem menu utama. Katanya lagi yang beliau sebelum itu telah melakukan hard reset kerana ingin menjual fon tersebut namun terlupa katakunci yang digunakan pada emel yang digunakan pada fon tersebut kerana menggunakan emel yang jarang dibuka ketika mula mendaftar masuk dahulu.

Setelah kami terangkan kos dan proses yang akan diambil, Encik Faris terus bersetuju dan meminta kami untuk menyiapkannya dengan secepat yang mungkin. Akhirnya, dalam masa yang tidak sampai 1 jam, fon Honor 7x milik beliau yang datang dari Presint 3 kembali boleh diakses ke menu utama setelah kami berjaya menembusi sistem keselamatan Google Lock yang terdapat pada fon tersebut dengan berbekalkan alat perisian khusus yang terdapat di premis BenAbas Gadget.

Setelah siap dibaiki

Nak repair phone tapi tak pasti & yakin nak hantar kemana?

Buat seluruh warga Putrajaya, Cyberjaya,Bandar Baru Bangi, Serdang, Puchong dan sekitarnya. Sekiranya anda tercari2 pusat baikpulih & jualan smartphone dengan kualiti kerja yang bagus dengan harga berpatutan.

Kami dari BenAbas Gadget menawarkan servis menjual, membaiki smartphone berasaskan Android & IOS. Juga menjual aksesori tambahan gadget.

Diantara servis baikpulih hardware & software yang kami sediakan adalah :

-Masuk air

-Tidak boleh hidup

-Tidak boleh cas

-Skrin bermasalah : Menyala tapi tak boleh sentuh. Langsung tiada gambar. Ada gambar tapi lampu xkeluar. Skrin putih. Skrin biru.

-Simkad dan network problem.

-Handphone restart2

-Sangkut di logo

-Imei null,Baseband unknown

-EMMC & Userdata recovery

-FRP / Google lock

-Lupa password/pin/pattern

-Unlock carier

-Dan lain-lain

Whatsapp kami di 0132644102 atau tekan sahaja link ini untuk berhubung secara terus dengan technician kami.

#kedaijualhandphone #handphonemurah #repairhandphone #repairgadget #android

#ios
#repairhandphonemelayu
#repairhandphoneputrajaya #repairhandphonecyberjaya
#repairhandphonepuchong #repairhandphonebandarbarubangi#repairhandphonesalaktinggi #repairhandphonedengkil
#repairhandphonesungaimerab #repairhandphoneserdang #repairhandphonekajang#putrajaya #komunitiputrajaya #cyberjaya #serdang #sungaimerab
#kajang #bandarbarubangi #puchong #bandarbarusalaktinggi #dengkil #trustedseller

Updates

FRPHonor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *