Repair LCD Skrin Huawei P10 Plus – Putrajaya

Huawei P10 Plus LCD Damaged

Skrin berbayang-bayang jeeeee

Selesai menggantikan set LCD skrin yang baru untuk fon Huawei P10 Plus milik Encik Faris yang datang dari Presint 3. Encik Faris yang singgah ke premis kami telah meminta kami untuk tolong lihat dan periksa kan fon beliau yang katanya mengalami masalah LCD skrin yang tidak normal.Bila kami periksa kami dapati yang LCD skrinnya sudahpun berubah warna keungu-unguan dan berbelang akibat liquid display sudah pecah dari dalam. Bukan itu saja, malahan fungsi touchsscreennya juga sudah tidak lagi berfungsi berikutan masalah yang dihadapi.

Bila kami terangkan pada beliau situasi yang sedang melanda fon beliau, terus beliau ajukan soalan adakah BenAbas Gadget boleh menyelesaikan masalah tersebut dan berapakah kos yang akan diambil? Setelah diterangkan kos dan tempoh waranti yang akan disertakan, Encik Faris terus bersetuju untuk mengambil khidmat kami untuk membaiki semula kerosakan yang dialami fon itu.

Dalam masa yang tidak sampai 2 jam, Huawei P10 Plus milik Encik Faris yang pada mulanya keungu-unguan sewaktu digunakan, kembali pulih dan berfungsi normal semula seperti biasa setelah siap kami gantikan dengan set LCD skrin yang baru. Semoga beliau berpuas hati dengan servis BenAbas Gadget.

Setelah siap dibaiki

Nak repair phone tapi tak pasti & yakin nak hantar kemana?

Buat seluruh warga Putrajaya, Cyberjaya,Bandar Baru Bangi, Serdang, Puchong dan sekitarnya. Sekiranya anda tercari2 pusat baikpulih & jualan smartphone dengan kualiti kerja yang bagus dengan harga berpatutan.

Kami dari BenAbas Gadget menawarkan servis menjual, membaiki smartphone berasaskan Android & IOS. Juga menjual aksesori tambahan gadget.

Diantara servis baikpulih hardware & software yang kami sediakan adalah :

-Masuk air

-Tidak boleh hidup

-Tidak boleh cas

-Skrin bermasalah : Menyala tapi tak boleh sentuh. Langsung tiada gambar. Ada gambar tapi lampu xkeluar. Skrin putih. Skrin biru.

-Simkad dan network problem.

-Handphone restart2

-Sangkut di logo

-Imei null,Baseband unknown

-EMMC & Userdata recovery

-FRP / Google lock

-Lupa password/pin/pattern

-Unlock carier

-Dan lain-lain

Whatsapp kami di 0132644102 atau tekan sahaja link ini untuk berhubung secara terus dengan technician kami.

#kedaijualhandphone #handphonemurah #repairhandphone #repairgadget #android

#ios
#repairhandphonemelayu
#repairhandphoneputrajaya #repairhandphonecyberjaya
#repairhandphonepuchong #repairhandphonebandarbarubangi#repairhandphonesalaktinggi #repairhandphonedengkil
#repairhandphonesungaimerab #repairhandphoneserdang #repairhandphonekajang#putrajaya #komunitiputrajaya #cyberjaya #serdang #sungaimerab
#kajang #bandarbarubangi #puchong #bandarbarusalaktinggi #dengkil #trustedseller

Updates

huaweiLCDDamaged

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *