Antara Servis Yang Ditawarkan

Kami sedia membantu anda yang mengalami masalah berikut:

_

Handphone Tak Boleh On

Kalau handphone tu dah caj berhari – hari tak hidup mesti ada yang tak kena.

Handphone Tak Boleh Cas

Boleh on nyawa-nyawa ikan.Kalau caj tak masuk pulak.

Skrin Bermasalah Tak Respon

Handphone cantik, tapi nak tekan tak boleh. Tak respon.

Simkad & Network Problem

Lagi masalah kalau line asyik hilang je. Sim tak detect.

Handphone Restart Je

Ni lagi masalah. Masuk boot screen logo lepas tu restart balik. Pening!

Imei null, Baseband unknown

Ni selalu terjadi kalau korang pandai-pandai nak flash ROM sendiri.

EMMC & Userdata recovery

Handphone motherboard rosak. Tapi nak selamatkan data dalam tu.

FRP / Google lock , MiCloud

Ni juga masalah. Phone dah kena lock macam mana nak guna?

Jangan Risau. BenAbas Gadget Uruskan

 

BenAbas Gadget telah berkecimpung dalam dunia gadget sejak tahun 2014. Kami dah jumpa macam – macam masalah gadget sama ada software ataupun hardware yang telah dibaiki.

Dah buntu nak selesaikan masalah di atas? Hubungi Sekarang

Kami menjanjikan perkhidmatan terbaik dengan waranti bagi setiap servisyang ditawarkan.