Unlock Password & FRP Redmi Note 3 – Putrajaya

Unlock Password & FRP Redmi Note 3 (Kenzo)

Handphone tak boleh buka sebab lupa password!

Alhamdulillah. BenAbas Gadget berjaya menyelesaikan satu masalah yang telah terjadi keatas sebuah smartphone yang berjenama Xiaomi model Redmi Note 3 (Kenzo) milik seorang pelanggan kami yang datang dari Presint 9 iaitu Encik Zaidi.

Encik Zaidi yang singgah ke premis perniagaan kami secara bersendirian telah meminta kami membantu beliau yang buntu akibat fon yang digunakan oleh isteri kesayangan beliau tidak dapat dibuka dan digunakan.

Ini kerana setiap kali beliau mencuba untuk membukanya, terpapar mesej amaran dilayar skrin fon tersebut yang menyatakan bahawa beliau telah memasukkan password yang salah.

Kami berpendapat mungkin anak kecil beliau ada mengubah password tersebut didalam diam ketika bermain-main dan akhirnya mengakibatkan masalah yang berlaku sekarang akibat terlupa password baru yang telah ditetapkan pada fon itu.

Setelah dijelaskan kepada beliau tentang risiko kehilangan data peribadi jika membuang password, beliau terus bersetuju dan pasrah dengan apa yang bakal berlaku kerana yang penting bagi beliau adalah fon itu dapat digunakan semula seperti biasa.

Sebaik sahaja mendapat lampu hijau dari pemiliknya, kami terus membuang password dan data akaun yang terdapat pada fon tersebut dengan menggunakan perisian khas yang terdapat dikedai kami. Tidak sampai 20 minit, fon Redmi Note 3 (Kenzo) milik Encik Zaidi dari Presint 9 itupun kembali boleh diakses ke menu utama setelah siap dibaiki oleh juruteknik BenAbas Gadget.

Setelah siap dibaiki oleh BenAbas Gadget.

Nak repair handphone tapi tak pasti & yakin nak hantar kemana?
Buat seluruh warga Putrajaya, Cyberjaya,Bandar Baru Bangi, Serdang, Puchong dan sekitarnya. Sekiranya anda tercari2 pusat baikpulih & jualan handphone dengan kualiti kerja yang bagus dengan harga berpatutan.

Kami dari BenAbas Gadget menawarkan servis menjual, membaiki handphone berasaskan sistem operasi Android & IOS. Juga menjual aksesori tambahan gadget.

Diantara servis baikpulih hardware & software yang kami sediakan adalah :

-Masuk air

-Tidak boleh hidup

-Tidak boleh cas

-Skrin bermasalah : Menyala tapi tak boleh sentuh. Langsung tiada gambar. Ada gambar tapi lampu xkeluar. Skrin putih. Skrin biru.

-Simkad dan network problem.

-Handphone restart2

-Sangkut di logo

-Imei null,Baseband unknown

-EMMC & Userdata recovery

-FRP / Google lock

-Lupa password/pin/pattern

-Unlock carier

-Dan lain-lain

Whatsapp kami di 0132644102 atau tekan sahaja link ini untuk berhubung secara terus dengan technician kami.

kedaijualhandphone #handphonemurah #repairhandphone #repairgadget #repairhandphonemelayu
#repairhandphoneputrajaya #repairhandphonecyberjaya
#repairhandphonepuchong #repairhandphonebandarbarubangi#repairhandphonesalaktinggi #repairhandphonedengkil
#repairhandphonesungaimerab #repairhandphoneserdang #repairhandphonekajang

Updates

FRPxiaomi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *