Repair Skrin Tablet Lenovo Tab 3 – Putrajaya

Lenovo Tab3-710

Skrin retak 1000!

Selesai ganti set touchscreen untuk tablet Lenovo Tab 3-710 milik Puan Juliati yang datang dari Presint 17. Puan Juliati yang pernah singgah ke premis BenAbas Gadget yang terletak di Fasa 4C, Blok CA Presint 8 pada awal minggu tahun ini ada bertanya tentang masalah dan kos baikpulih untuk tablet beliau yang mengalami keretakan yang agak serious.

Lenovo Tab 3-710

Lenovo Tab3-710 Puan Juliati yang retak 1000

Bila kami periksa, kami dapati yang tablet beliau perlu digantikan dengan set touchscreen yang baru jika beliau mahukan ianya kembali ke rupa bentuk yang asal. Tambahan pula, fungsi touchscreen nya sudahpun mula mengalami gangguan akibat keretakan itu. Ini dapat dilihat pada masalah ghost touch dan layar skrin yang tidak berapa responsive jika ditekan & disentuh pada sebahagian tempat di permukaan layar skrin.

Hari ini, beliau datang ke premis BenAbas Gadget dengan senyuman yang penuh dengan harapan supaya kami dapat mengembalikan semula fungsi dan keadaan tablet beliau ke bentuk yang asal. Tablet Lenovo Tab3 yang sinonim dengan panggilan tablet cikgu di pasaran Malaysia kerana banyak digunakan oleh guru-guru di Malaysia ini sebenarnya agak susah untuk mendapatkan alat gantinya berikutan kurangnya owner yang memiliki tablet ini. Dan ternyata Puan Juliati tidak salah tempat kerana BenAbas Gadget mempunya alat ganti bagi tablet ini dan yang paling syoknya ianya ditawarkan dengan harga yang terbaik eksklusif di BenAbas Gadget

Lenovo Tab 3-710

Setelah siap dibaiki oleh BenAbas Gadget

Setelah siap kami gantikan set layar skrin tablet Lenovo Tab 3-710 milik Puan Juliati yang datang dari Presint 17 ini, akhirnya ia kembali ke rupa bentuk asal dan dapat berfungsi secara normal dan baik seperti keadaan sebelumnya semula.

Nak repair phone tapi tak pasti & yakin nak hantar kemana?

Buat seluruh warga Putrajaya, Cyberjaya,Bandar Baru Bangi, Serdang, Puchong dan sekitarnya. Sekiranya anda tercari2 pusat baikpulih & jualan smartphone dengan kualiti kerja yang bagus dengan harga berpatutan.

Kami dari BenAbas Gadget menawarkan servis menjual, membaiki smartphone berasaskan Android & IOS. Juga menjual aksesori tambahan gadget.

Diantara servis baikpulih hardware & software yang kami sediakan adalah :

-Masuk air

-Tidak boleh hidup

-Tidak boleh cas

-Skrin bermasalah : Menyala tapi tak boleh sentuh. Langsung tiada gambar. Ada gambar tapi lampu xkeluar. Skrin putih. Skrin biru.

-Simkad dan network problem.

-Handphone restart2

-Sangkut di logo

-Imei null,Baseband unknown

-EMMC & Userdata recovery

-FRP / Google lock

-Lupa password/pin/pattern

-Unlock carier

-Dan lain-lain

Whatsapp kami di 0132644102 atau tekan sahaja link ini untuk berhubung secara terus dengan technician kami.

#kedaijualhandphone #handphonemurah #repairhandphone #repairgadget #android

#ios
#repairhandphonemelayu
#repairhandphoneputrajaya #repairhandphonecyberjaya
#repairhandphonepuchong #repairhandphonebandarbarubangi#repairhandphonesalaktinggi #repairhandphonedengkil
#repairhandphonesungaimerab #repairhandphoneserdang #repairhandphonekajang#putrajaya #komunitiputrajaya #cyberjaya #serdang #sungaimerab
#kajang #bandarbarubangi #puchong #bandarbarusalaktinggi #dengkil #trustedseller#terer

 

Updates

lenovoTouchscreen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *