Repair LCD Skrin Xiaomi Redmi Note 3 – Puchong

Repair-LCD-Skrin-Xiaomi-Redmi-Note-3-Pecah-Kedai-Repair-Handphone-Putrajaya-Cyberjaya-Puchong-Serdang-Bangi-Kajang-Sepang-Salak-Tinggi-Dengkil

Layar skrin retak 1000!

Alhamdulillah. BenAbas Gadget berjaya menyelesaikan satu masalah yang telah terjadi keatas sebuah smartphone berjenama Xiaomi model Redmi Note 3 milik salah seorang dari pelanggan setia kami yang datang dari Puchong iaitu Encik Cheong.

Encik Cheong yang hadir ke premis perniagaan kami telah menyerahkan smartphone tersebut dan meminta kami untuk menyelesaikan masalah tersebut dengan segera.

Apabila diajukan soalan berkenaan masalah apa yang beliau mahu diselesaikan oleh juruteknik kami, terus beliau mengeluarkan smartphone yang rosak itu dan mengatakan beliau mahu kami untuk menukar set lcd yang baru untuk smartphone tersebut kerana ianya sudahpun pecah, retak dan mengalami sedikit masalah ketika dtekan dek kerana terkesan dengan keretakan tersebut.

Setelah disebutkan tempoh masa yang diperlukan beserta kos istimewa khas untuk pelanggan setia kami yang kembali datang ke kedai, beliau akhirnya bersetuju dengannya setelah berlangsungnya sesi tawar-menawar bagi memastikan kedua-dua pihak merasa gembira dan puas hati.

Sebaik sahaja mendengar persetujuan beliau, terus kami memulakan kerja-kerja penggantian set lcd skrin yang baru dan akhirnya dalam tempoh masa lebih kurang 1 jam, smartphone Xiaomi Redmi Note 3 milik Encik Cheong yang datang dari Puchong itupun kembali berfungsi dengan baik selepas ianya siap dibaiki oleh juruteknik BenAbas Gadget yang berpengalaman mengendalikan masalah lcd skrin yang retak dan rosak.

Repair-LCD-Skrin-Xiaomi-Redmi-Note-3-Pecah-Kedai-Repair-Handphone-Putrajaya-Cyberjaya-Puchong-Serdang-Bangi-Kajang-Sepang-Salak-Tinggi-Dengkil

Setelah siap dibaiki oleh BenAbas Gadget

Nak repair handphone tapi tak pasti & yakin nak hantar kemana?
Buat seluruh warga Putrajaya, Cyberjaya,Bandar Baru Bangi, Serdang, Puchong dan sekitarnya. Sekiranya anda tercari2 pusat baikpulih & jualan handphone dengan kualiti kerja yang bagus dengan harga berpatutan.

Kami dari BenAbas Gadget menawarkan servis menjual, membaiki handphone berasaskan sistem operasi Android & IOS. Juga menjual aksesori tambahan gadget.

Diantara servis baikpulih hardware & software yang kami sediakan adalah :

-Masuk air

-Tidak boleh hidup

-Tidak boleh cas

-Skrin bermasalah : Menyala tapi tak boleh sentuh. Langsung tiada gambar. Ada gambar tapi lampu xkeluar. Skrin putih. Skrin biru.

-Simkad dan network problem.

-Handphone restart2

-Sangkut di logo

-Imei null,Baseband unknown

-EMMC & Userdata recovery

-FRP / Google lock

-Lupa password/pin/pattern

-Unlock carier

-Dan lain-lain

Whatsapp kami di 0132644102 atau tekan sahaja link ini untuk berhubung secara terus dengan technician kami.

kedaijualhandphone #handphonemurah #repairhandphone #repairgadget #repairhandphonemelayu
#repairhandphoneputrajaya #repairhandphonecyberjaya
#repairhandphonepuchong #repairhandphonebandarbarubangi#repairhandphonesalaktinggi #repairhandphonedengkil
#repairhandphonesungaimerab #repairhandphoneserdang #repairhandphonekajang#trustedseller

 

Updates

LCDDamagedxiaomi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *