Repair LCD Skrin Xiaomi Mi A1 – Taman Putra Perdana

Skrin Xiaomi Mi A1 Retak

Layar skrin retak 1000 selepas terjatuh!

Alhmadulillah, BenAbas Gadget berjaya menyelesaikan suatu masalah yang telah terjadi keatas sebuah smartphone yang berjenama Xiaomi model Mi A1 milik seorang pelanggan kami yang menetap di Taman Putra Perdana iaitu Encik Suhaizam.

Encik Suhaizam yang singgah ke premis perniagaan kami sambil ditemani rakan sepejabat beliau selepas habis waktu bekerja telah menyerahkan fon kesayangan beliau itu dan meminta kami untuk membaikinya semula supaya dapat digunakan dengan normal kembali seperti sebelum ini.

Ketika diperiksa kami mendapati layar skrinnya berada didalam keadaan retak seribu dan bila ditanyakan kepada pemiliknya tentang punca ianya terjadi seperti itu beliau menerangkan kepada kami yang fon tersebut pecah dan retak setelah terjatuh ketika waktu bekerja siang tadi.

Sebaik sahaja dijelaskan kepada mereka tentang kos baikpulih beserta tempoh jaminan yang akan disertakan kelak, beliau terus bersetuju dan meminta kami untuk menggantikannya kerana amat memerlukannya untuk urusan kerja seharian yang penting.

Setelah proses baikpulih berlangsung selama lebih kurang 40 minit, fon Xiaomi Mi A1 milik Encik Suhaizam yang menetap di Taman Putra Perdana, Puchong itupun kembali pulih dan kembali normal semula seperti biasa setelah siap dibaiki oleh juruteknik BenAbas Gadget.

Setelah siap dibaiki oleh BenAbas Gadget.

Nak repair handphone tapi tak pasti & yakin nak hantar kemana?
Buat seluruh warga Putrajaya, Cyberjaya,Bandar Baru Bangi, Serdang, Puchong dan sekitarnya. Sekiranya anda tercari2 pusat baikpulih & jualan handphone dengan kualiti kerja yang bagus dengan harga berpatutan.

Kami dari BenAbas Gadget menawarkan servis menjual, membaiki handphone berasaskan sistem operasi Android & IOS. Juga menjual aksesori tambahan gadget.

Diantara servis baikpulih hardware & software yang kami sediakan adalah :

-Masuk air

-Tidak boleh hidup

-Tidak boleh cas

-Skrin bermasalah : Menyala tapi tak boleh sentuh. Langsung tiada gambar. Ada gambar tapi lampu xkeluar. Skrin putih. Skrin biru.

-Simkad dan network problem.

-Handphone restart2

-Sangkut di logo

-Imei null,Baseband unknown

-EMMC & Userdata recovery

-FRP / Google lock

-Lupa password/pin/pattern

-Unlock carier

-Dan lain-lain

Whatsapp kami di 0132644102 atau tekan sahaja link ini untuk berhubung secara terus dengan juruteknik kami.

#kedaijualhandphone #repairhandphone #repairsmartphone
#repairhandphonemelayu
#repairhandphoneputrajaya #repairhandphonecyberjaya
#repairhandphonepuchong #repairhandphonebandarbarubangi #repairhandphonesalaktinggi #repairhandphonedengkil
#repairhandphonesungaimerab #repairhandphoneserdang #repairhandphonekajang #benabasgadget

Updates

LCDDamaged

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *