Repair LCD Skrin Sony Xperia Z1 – Seri Kembangan

Repair-LCD-Skrin-Sony-Xperia-Z-1-Kedai-Re[air-Handphone-Putrajaya-Cyberjaya-Puchong-Serdang-Kajang-Bangi-Sepang-Dengkil-Salak-Tinggi

Skrin tak boleh touch langsung!

Alhamdulillah. BenAbas Gadget berjaya menyelesaikan satu masalah yang telah berlaku keatas sebuah fon berjenama Sony model Xperia Z1 milik salah seorang dari pelanggan setia kami yang datang dari Seri Kembangan iaitu Puan Munirah.

Puan Munirah yang singgah ke premis perniagaan kami secara bersendirian telah meminta kami untuk membaiki semula fon beliau yang dikatakan tidak boleh digunakan dek kerana masalah yang berlaku.

Sebelum memulakan sesi pemeriksaan, Puan Munirah menceritakan kepada kami yang fon tersebut mula menghadapi masalah sedemikian ketika ianya terhempas beberapa kali.

Tambah malang lagi, beliau tidak boleh menerima panggilan masuk kerana fon tersebut tidak boleh di swipe untuk mengangkat panggilan.

Setelah dijelaskan kepada beliau langkah kerja dan kos yang diperlukan untuk membaiki fon tersebut semula, Puan Munirah terus bersetuju dan meminta kami untuk membaikinya semula dengan kadar waktu yang cepat.

Akhirnya, setelah bekerja lebih kurang 1 jam, fon Sony Xperia Z1 milik beliau yang datang dari Seri Kembangan itupun kembali pulih dan boleh digunakan semula secara normal setelah siap dibaiki oleh juruteknik BenAbas Gadget.

Repair-LCD-Skrin-Sony-Xperia-Z-1-Kedai-Re[air-Handphone-Putrajaya-Cyberjaya-Puchong-Serdang-Kajang-Bangi-Sepang-Dengkil-Salak-Tinggi

Setelah siap dibaiki oleh BenAbas Gadget

Nak repair handphone tapi tak pasti & yakin nak hantar kemana?
Buat seluruh warga Putrajaya, Cyberjaya,Bandar Baru Bangi, Serdang, Puchong dan sekitarnya. Sekiranya anda tercari2 pusat baikpulih & jualan handphone dengan kualiti kerja yang bagus dengan harga berpatutan.

Kami dari BenAbas Gadget menawarkan servis menjual, membaiki handphone berasaskan sistem operasi Android & IOS. Juga menjual aksesori tambahan gadget.

Diantara servis baikpulih hardware & software yang kami sediakan adalah :

-Masuk air

-Tidak boleh hidup

-Tidak boleh cas

-Skrin bermasalah : Menyala tapi tak boleh sentuh. Langsung tiada gambar. Ada gambar tapi lampu xkeluar. Skrin putih. Skrin biru.

-Simkad dan network problem.

-Handphone restart2

-Sangkut di logo

-Imei null,Baseband unknown

-EMMC & Userdata recovery

-FRP / Google lock

-Lupa password/pin/pattern

-Unlock carier

-Dan lain-lain

Whatsapp kami di 0132644102 atau tekan sahaja link ini untuk berhubung secara terus dengan technician kami.

kedaijualhandphone #handphonemurah #repairhandphone #repairgadget #repairhandphonemelayu
#repairhandphoneputrajaya #repairhandphonecyberjaya
#repairhandphonepuchong #repairhandphonebandarbarubangi#repairhandphonesalaktinggi #repairhandphonedengkil
#repairhandphonesungaimerab #repairhandphoneserdang #repairhandphonekajang#trustedseller

Updates

LCDDamagedSony

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *