Repair LCD Skrin Oppo A3s – Putrajaya

Oppo A3s LCD SCreen Replacement

Layar skrin retak 1000!

Alhamdulillah. BenAbas Gadget berjaya menyelesaikan satu masalah yang telah berlaku keatas sebuah smartphone berjenama Oppo model A3s milk seorang pelanggan kami yang menetap di Fasa 4C, Presint iaitu Encik Azlan.

Encik Azlan yang hadir ke premis perniagaan kami secara bersendirian telah meminta kami untuk membaiki semula fon beliau yang mempunyai masalah keretakan dek kerana terhempas ke lantai dari tempat yang tinggi.

Beliau yang sudah menempah set lcd skrin dari kami sedari akhir puasa lalu hadir dengan harapan supaya kami dapat menyelesaikan masalah tersebut kerana proses baikpulih pada tempohari yang terbantut kerana keputusan bekalan alatganti di kedai kami.

Setelah tawar menawar dan berpuas hati dengan penerangan kami berkenaan gerak kerja dan tindakan yang akan diambil pada fon kesayangan beliau, beliau berpuas hati dan meminta kami menyiapkannya dengan sesegra yang mungkin kerana tidak tahan lagi dengan pandangan yang menyakitkan mata kerana kesan keretakan yang agak terus berlaku pada layar skrin fon tersebut.

Akhirnya, setelah bekerja dalam tempoh masa kurang dari 1 jam, fon Oppo A3s milik Encik Azlan yang datang dari Fasa 4C Presint 8 itupun kembali pulih dan berubah wajah seakan-akan sebuah smartphone yang baru dikeluarkan dari setelah siap dibaiki oleh juruteknik BenAbas Gadget yang berpengalaman dan berkemahiran tinggi didalam mengendalikan kes-kes smartphone yang mempunyai masalah kerosakan pada set layar skrin.

Oppo A3s LCD Screen Replacement

Setelah siap dibaiki oleh BenAbas Gadget

Nak repair handphone tapi tak pasti & yakin nak hantar kemana?
Buat seluruh warga Putrajaya, Cyberjaya,Bandar Baru Bangi, Serdang, Puchong dan sekitarnya. Sekiranya anda tercari2 pusat baikpulih & jualan handphone dengan kualiti kerja yang bagus dengan harga berpatutan.

Kami dari BenAbas Gadget menawarkan servis menjual, membaiki handphone berasaskan sistem operasi Android & IOS. Juga menjual aksesori tambahan gadget.

Diantara servis baikpulih hardware & software yang kami sediakan adalah :

-Masuk air

-Tidak boleh hidup

-Tidak boleh cas

-Skrin bermasalah : Menyala tapi tak boleh sentuh. Langsung tiada gambar. Ada gambar tapi lampu xkeluar. Skrin putih. Skrin biru.

-Simkad dan network problem.

-Handphone restart2

-Sangkut di logo

-Imei null,Baseband unknown

-EMMC & Userdata recovery

-FRP / Google lock

-Lupa password/pin/pattern

-Unlock carier

-Dan lain-lain

Whatsapp kami di 0132644102 atau tekan sahaja link ini untuk berhubung secara terus dengan juruteknik kami.

kedaijualhandphone #handphonemurah #repairhandphone #repairgadget #repairhandphonemelayu
#repairhandphoneputrajaya #repairhandphonecyberjaya
#repairhandphonepuchong #repairhandphonebandarbarubangi#repairhandphonesalaktinggi #repairhandphonedengkil
#repairhandphonesungaimerab #repairhandphoneserdang #repairhandphonekajang#trustedseller

Updates

LCDDamagedoppo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *