Repair LCD Skrin Oppo A31 – Putrajaya

Baiki LCD Skrin Oppo A31 Pecah

Skrin retak 1000 selepas terjatuh!

Alhamdulillah, BenAbas Gadget berjaya menyelesaikan suatu masalah yang telah terjadi keatas sebuah smartphone berjenama Oppo model A31 milik salah seorang pelanggan setia kami sejak sekian lama yang datang dari Presint 14 iaitu Encik Shahrizan.

Beliau yang singgah ke premis perniagaan kami sedari awal pagi lagi telah menyerahkan fon tersebut kepada juruteknik kami dan meminta supaya kami dapat membaiki fon kesayangannya yang baru sahaja dimiliki pada awal tahun ini.

Ketika diteliti kami mendapati permukaan layar skrinnya berada didalam keadaan retak seribu. Pemiliknya menjelaskan keadaan itu terjadi setelah terjatuh dari genggaman anak kecil beliau sewaktu menggunakannya.

Sebaik sahaja mendengar penjelasan kami berkenaan gerak kerja yang akan diambil beserta kos yang diperlukan bagi membaiki fon tersebut, beliau terus bersetuju dan meminta kami dapat menyiapkannya dengan sesegera yang mungkin.

Tidak sampai 40 minit, fon Oppo A31 milik Encik Shahrizan dari Presint 14 itupun kembali pulih semula seperti sebelumnya sebaik sahaja ianya siap dibaiki oleh juruteknik BenAbas Gadget yang berpengalaman didalam mengendalikan kerja-kerja baikpulih kerosakan pada layar skrin yang sering berlaku keatas peranti Android & IOS.

Setelah siap dibaiki BenAbas Gadget

Nak repair handphone tapi tak pasti & yakin nak hantar kemana?
Buat seluruh warga Putrajaya, Cyberjaya,Bandar Baru Bangi, Serdang, Puchong dan sekitarnya. Sekiranya anda tercari2 pusat baikpulih & jualan handphone dengan kualiti kerja yang bagus dengan harga berpatutan.

Kami dari BenAbas Gadget menawarkan servis menjual, membaiki handphone berasaskan sistem operasi Android & IOS. Juga menjual aksesori tambahan gadget.

Diantara servis baikpulih hardware & software yang kami sediakan adalah :

-Masuk air

-Tidak boleh hidup

-Tidak boleh cas

-Skrin bermasalah : Menyala tapi tak boleh sentuh. Langsung tiada gambar. Ada gambar tapi lampu xkeluar. Skrin putih. Skrin biru.

-Simkad dan network problem.

-Handphone restart2

-Sangkut di logo

-Imei null,Baseband unknown

-EMMC & Userdata recovery

-FRP / Google lock

-Lupa password/pin/pattern

-Unlock carier

-Dan lain-lain

Whatsapp kami di 0132644102 atau tekan sahaja link ini untuk berhubung secara terus dengan juruteknik kami.

#kedaijualhandphone #repairhandphone #repairsmartphone
#repairhandphonemelayu
#repairhandphoneputrajaya #repairhandphonecyberjaya
#repairhandphonepuchong #repairhandphonebandarbarubangi #repairhandphonesalaktinggi #repairhandphonedengkil
#repairhandphonesungaimerab #repairhandphoneserdang #repairhandphonekajang #benabasgadget

Uncategorized

LCDDamagedoppo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *