Repair LCD Skrin iPhone 5s – Putrajaya

iPhone 5s LCD Screen Replacement.

Skrin tak responsif waktu tekan!

Alhamdulillah. BenAbas Gadget berjaya menyelesaikan satu masalah yang telah terjadi keatas sebuah smartphone yang berjenama Apple model iPhone 5s milik seorang pelanggan kami yang datang dari Fasa 4C, Presint 8 iaitu Encik Fadzil.

Encik Fadzil yang datang bersendirian ke premis perniagaan kami telah menyerahkan fon tersebut dan meminta kami untuk memeriksa dan membaikinya terus kerana mahu menggunakannya didalam urusan seharian yang amat penting.

Ketika diperiksa, kami mendapati fon tersebut masih lagi dapat menyala dalam keadaan yang baik, cuma sebahagian besar permukaan layar sesentuhnya tidak lagi dapat digunakan dan memberikan sebarang respon sewaktu disentuh dan digunakan.

Setelah berbincang dengan pemiliknya, beliau bersetuju dengan kos baikpulih set lcd skrin baru yang kami tawarkan, bahkan yang lebih penting adalah kami juga memberikan tempoh jaminan yang lama bagi melindungi sebarang kejadian buruk yang boleh berlaku kelak.

Setelah bekerja didalam 20 minit, iPhone 5s milik Encik Fadzil yang datang dari Fasa 4C, Presint 8 itupun kembali pulih dan dapat berfungsi semula seperti biasa setelah siap dibaiki oleh juruteknik BenAbas Gadget yang berpengalaman mengendalikan sebarang kerosakan yang melibatkan permukaan skrin smartphone yang berasaskan IOS & Android.

iPhone 5s LCD Screen Replacement.

iPhone 5s Encik Fadzil dari Presint 8.

Nak repair handphone tapi tak pasti & yakin nak hantar kemana?
Buat seluruh warga Putrajaya, Cyberjaya,Bandar Baru Bangi, Serdang, Puchong dan sekitarnya. Sekiranya anda tercari2 pusat baikpulih & jualan handphone dengan kualiti kerja yang bagus dengan harga berpatutan.

Kami dari BenAbas Gadget menawarkan servis menjual, membaiki handphone berasaskan sistem operasi Android & IOS. Juga menjual aksesori tambahan gadget.

Diantara servis baikpulih hardware & software yang kami sediakan adalah :

-Masuk air

-Tidak boleh hidup

-Tidak boleh cas

-Skrin bermasalah : Menyala tapi tak boleh sentuh. Langsung tiada gambar. Ada gambar tapi lampu xkeluar. Skrin putih. Skrin biru.

-Simkad dan network problem.

-Handphone restart2

-Sangkut di logo

-Imei null,Baseband unknown

-EMMC & Userdata recovery

-FRP / Google lock

-Lupa password/pin/pattern

-Unlock carier

-Dan lain-lain

Whatsapp kami di 0132644102 atau tekan sahaja link ini untuk berhubung secara terus dengan technician kami.

kedaijualhandphone #handphonemurah #repairhandphone #repairgadget #repairhandphonemelayu
#repairhandphoneputrajaya #repairhandphonecyberjaya
#repairhandphonepuchong #repairhandphonebandarbarubangi#repairhandphonesalaktinggi #repairhandphonedengkil
#repairhandphonesungaimerab #repairhandphoneserdang #repairhandphonekajang

Updates

iphoneLCDDamaged

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *