Repair LCD Skrin Huawei Y6 – Putrajaya

Huawei Y6 LCD Screen Cracked

Langsung tak nampak apa dah!

Alhamdulillah. Berjaya menyelesaikan masalah LCD skrin retak sehingga mengakibatkan gambar di layar skrin berbelang-belang untuk fon Huawei Y6 milik Puan Laila yang telah datang dari Presint 5. Puan Laila yang singgah ke premis perniagaan BenAbas Gadget yang terletak di Fasa 4C, Blok CA, Presint 8 telah meminta kami untuk membaiki semula fon beliau yang mengalami kerosakan di bahagian LCD skrin selepas terbabit dengan kemalangan kecil.

Bila kami periksa, kami dapati memang LCD skrinnya sudah tidak lagi dapat diselamatkan dan perlu ditukar dengan set yang baru sekiranya ingin terus menggunakannya. Puan Laila yang sememangnya masih mahu menggunakan fon tersebut terus bersetuju dengan tawaran istimewa dari kami yang berupa kos berpatutan dan tempoh waranti yang sangat berbaloi. Akhirnya dalam masa yang tidak sampai satu jam, fon Huawei Y6 milik Puan Laila itu kembali boleh dihidup dan digunakan semula dengan normal tanpa ada sebarang masalah susulan yang berlaku. Jelas terpancar dari riak wajah beliau yang gembira kerana juruteknik BenAbas Gadget berjaya menyelesaikan masalah yang berlaku keatas fon kesayangan beliau itu.

Setelah siap dibaiki

Nak repair handphone tapi tak pasti & yakin nak hantar kemana?
Buat seluruh warga Putrajaya, Cyberjaya,Bandar Baru Bangi, Serdang, Puchong dan sekitarnya. Sekiranya anda tercari2 pusat baikpulih & jualan handphone dengan kualiti kerja yang bagus dengan harga berpatutan.

Kami dari BenAbas Gadget menawarkan servis menjual, membaiki handphone berasaskan sistem operasi Android & IOS. Juga menjual aksesori tambahan gadget.

Diantara servis baikpulih hardware & software yang kami sediakan adalah :

-Masuk air

-Tidak boleh hidup

-Tidak boleh cas

-Skrin bermasalah : Menyala tapi tak boleh sentuh. Langsung tiada gambar. Ada gambar tapi lampu xkeluar. Skrin putih. Skrin biru.

-Simkad dan network problem.

-Handphone restart2

-Sangkut di logo

-Imei null,Baseband unknown

-EMMC & Userdata recovery

-FRP / Google lock

-Lupa password/pin/pattern

-Unlock carier

-Dan lain-lain

Whatsapp kami di 0132644102 atau tekan sahaja link ini untuk berhubung secara terus dengan technician kami.

#kedaijualhandphone #handphonemurah #repairhandphone #repairgadget #android

#ios
#repairhandphonemelayu
#repairhandphoneputrajaya #repairhandphonecyberjaya
#repairhandphonepuchong #repairhandphonebandarbarubangi#repairhandphonesalaktinggi #repairhandphonedengkil
#repairhandphonesungaimerab #repairhandphoneserdang #repairhandphonekajang#putrajaya #komunitiputrajaya #cyberjaya #serdang #sungaimerab
#kajang #bandarbarubangi #puchong #bandarbarusalaktinggi #dengkil #trustedseller

Updates

huaweiLCDDamaged

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *