Repair LCD Skrin Huawei Nova 3i

Repair-LCD-Skrin-Huawei-Nova-3-i-Retak-Kedai-Repair-Handphone-Putrajaya-Cyberjaya-Serdang-Puchong-Kajang-Bangi-Sepang-Dengkil-Salak-Tinggi

Skrin retak 1000 selepas terjatuh atas jalan tar!

Alhamdulillah. BenAbas Gadget berjaya menyelesaikan satu masalah yang telah berlaku keatas sebuah smartphone berjenama Huawei model Nova 3i milik salah seorang pelanggan setia kami yang menetap di Presint 18, Putrajaya iaitu Encik Azri.

Encik Azri yang singgah sebentar di premis perniagaan kami telah menyerahkan fon beliau yang dikatakan mempunyai masalah layar skrin yang retak. Ianya dikatakan berpunca dari sedikit kemalangan kecil yang menyebabkannya terhempas di atas jalan tar. Beliau sempat juga melahirkan rasa syukur kerana kenderaan yang sedang bergerak dari arah belakang sempat memberhentikan keretanya sebelum terjadi apa-apa kejadian yang lebih buruk berlaku keatas beliau dan fon tersebut.

Setelah dimaklumkan kos dan tempoh masa yang diperlukan untuk penggantian set lcd skrin yang baru, beliau terus bersetuju dan meminta kami untuk cuba menyiapkannya dengan lebih awal kerana mahu bersiap-siap sebelum berangkat pulang ke desa halaman untuk menyambut Hari Raya Aidilfitri bersama sanak saudara di kampung.

Setelah bekerja dalam tempoh masa lebih kurang 1 jam, akhirnya fon Huawei Nova 3i Encik Azri yang datang dari Presint 18 itu kembali pulih sepenuhnya setelah siap dibaiki dengan kemas dan elok oleh juruteknik BenAbas Gadget.

Repair-LCD-Skrin-Huawei-Nova-3-i-Retak-Kedai-Repair-Handphone-Putrajaya-Cyberjaya-Serdang-Puchong-Kajang-Bangi-Sepang-Dengkil-Salak-Tinggi

Setelah siap dibaiki oleh BenAbas Gadget

Nak repair handphone tapi tak pasti & yakin nak hantar kemana?
Buat seluruh warga Putrajaya, Cyberjaya,Bandar Baru Bangi, Serdang, Puchong dan sekitarnya. Sekiranya anda tercari2 pusat baikpulih & jualan handphone dengan kualiti kerja yang bagus dengan harga berpatutan.

Kami dari BenAbas Gadget menawarkan servis menjual, membaiki handphone berasaskan sistem operasi Android & IOS. Juga menjual aksesori tambahan gadget.

Diantara servis baikpulih hardware & software yang kami sediakan adalah :

-Masuk air

-Tidak boleh hidup

-Tidak boleh cas

-Skrin bermasalah : Menyala tapi tak boleh sentuh. Langsung tiada gambar. Ada gambar tapi lampu xkeluar. Skrin putih. Skrin biru.

-Simkad dan network problem.

-Handphone restart2

-Sangkut di logo

-Imei null,Baseband unknown

-EMMC & Userdata recovery

-FRP / Google lock

-Lupa password/pin/pattern

-Unlock carier

-Dan lain-lain

Whatsapp kami di 0132644102 atau tekan sahaja link ini untuk berhubung secara terus dengan juruteknik kami.

kedaijualhandphone #handphonemurah #repairhandphone #repairgadget #repairhandphonemelayu
#repairhandphoneputrajaya #repairhandphonecyberjaya
#repairhandphonepuchong #repairhandphonebandarbarubangi#repairhandphonesalaktinggi #repairhandphonedengkil
#repairhandphonesungaimerab #repairhandphoneserdang #repairhandphonekajang#trustedseller

Updates

huaweiLCDDamaged

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *