Repair LCD Skrin Huawei Nova 3i – Shah Alam

Huawei Nova 3i LCD Screen Replacement

Layar skrin pecah & retak!

Alhamdulillah. BenAbas Gadget telah berjaya menyelesaikan satu masalah yang telah terjadi keatas sebuah smartphone yang berjenama Huawei model Nova 3i milik seorang pelanggan kami yang datang jauh dari Shah Alam.

Beliau yang mengetahui khidmat kami berkenaan membaikpulih smartphone melalui hasil carian di laman web Google telah terus singgah ke premis perniagaan kami sambil ditemani anak beliau dan menyerahkan fon tersebut untuk dibaiki.

Ketika ditanya mengapa beliau sanggup datang dari Shah Alam ke Putrajaya semata-mata untuk membaiki fon tersebut beliau menjelaskan kerana kedai-kedai di kawasan kediaman beliau memerlukan masa yang lama untuk menyediakan stok alat ganti yang diperlukan tambahan pula kosnya yang dirasakan lebih tinggi berbanding di tempat kami.

Setelah diperiksa, ternyata fon kesayangan beliau itu mengalami sedikit keretakan akibat terjatuh dan menyebabkan beliau tidak senang hati melihatnya dan mahukan kami menukarkannya dengan set lcd skrin yang baru dengan sepantas yang mungkin kerana amat memerlukannya untuk urusan kerja seharian yang penting.

Tanpa membuang masa, terus sahaja juruteknik kami membongkar fon tersebut untuk memulakan kerja-kerja baikpulih dan dalam masa yang tidak sampai 1 jam, fon Huawei Nova 3i milik Puan Norhafizah yang datang dari Shah Alam itupun kembali pulih dan berfungsi baik seperti sebelumnya setelah siap dibaiki oleh juruteknik BenAbas Gadget.

Huawei Nova 3i LCD Screen Replacement.

Setelah siap dibaiki oleh BenAbas Gadget.

Nak repair handphone tapi tak pasti & yakin nak hantar kemana?
Buat seluruh warga Putrajaya, Cyberjaya,Bandar Baru Bangi, Serdang, Puchong dan sekitarnya. Sekiranya anda tercari2 pusat baikpulih & jualan handphone dengan kualiti kerja yang bagus dengan harga berpatutan.

Kami dari BenAbas Gadget menawarkan servis menjual, membaiki handphone berasaskan sistem operasi Android & IOS. Juga menjual aksesori tambahan gadget.

Diantara servis baikpulih hardware & software yang kami sediakan adalah :

-Masuk air

-Tidak boleh hidup

-Tidak boleh cas

-Skrin bermasalah : Menyala tapi tak boleh sentuh. Langsung tiada gambar. Ada gambar tapi lampu xkeluar. Skrin putih. Skrin biru.

-Simkad dan network problem.

-Handphone restart2

-Sangkut di logo

-Imei null,Baseband unknown

-EMMC & Userdata recovery

-FRP / Google lock

-Lupa password/pin/pattern

-Unlock carier

-Dan lain-lain

Whatsapp kami di 0132644102 atau tekan sahaja link ini untuk berhubung secara terus dengan technician kami.

kedaijualhandphone #handphonemurah #repairhandphone #repairgadget #repairhandphonemelayu
#repairhandphoneputrajaya #repairhandphonecyberjaya
#repairhandphonepuchong #repairhandphonebandarbarubangi#repairhandphonesalaktinggi #repairhandphonedengkil
#repairhandphonesungaimerab #repairhandphoneserdang #repairhandphonekajang

Updates

huaweiLCDDamaged

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *