Repair LCD Skrin Huawei Nova 3i – Putra Heights

Huawei Nova 3i LCD Replacement

Layar skrin pecah berderai!

Alhamdulillah. BenAbas Gadget berjaya menyelesaikan satu masalah yang telah terjadi keatas sebuah smartphone yang berjenama Huawei model Nova 3i milik seorang pelanggan kami yang datang dari Bandar Putra Heights, Puchong iaitu Encik Aflah.

Encik Aflah yang menemui perkhidmatan kami menerusi hasil carian di laman web Google telah menghubungi kami dan menyatakan hasrat beliau untuk mendapatkan khidmat kami bagi menggantikan set lcd skrin fon beliau yang telahpun pecah dan retak 1000 setelah terjatuh ke atas lantai.

Ketika dimaklumkan akan kos dan tempoh waranti yang ditawarkan, beliau terus bersetuju dan memesan alatganti khusus buat fon kesayangan beliau itu dan mahukan kami terus melakukan baikpulih setibanya beliau ke premis kami nanti.

Setelah fon tersebut diserahkan ke tangan juruteknik kami, kami terus memulakan kerja-kerja baikpulih dan pemasangan semula set lcd skrin yang baru. Sambil kami melakukan kerja kami, sempat juga kami meneliti kondisi fon tersebut dan jelas kelihatan dari fizikal luarannya yang telah pecah teruk dek kerana terjatuh sebelum ini.

Akhirnya, setelah bekerja didalam tempoh masa lebih kurang 1 jam, fon Huawei Nova 3i milik Encik Aflah yang datang dari Bandar Putra Heights Puchong yang masuk dalam keadaan retak 1000 itu kembali bersinar seperti baru dikeluarkan dari kotak pada hari pertama pembelian dikedai sejurus selepas siap digantikan set lcd skrinnya oleh juruteknik BenAbas Gadget.

Huawei Nova 3i LCD Replacement

Setelah siap dibaiki oleh juruteknik BenAbas Gadget

Nak repair handphone tapi tak pasti & yakin nak hantar kemana?
Buat seluruh warga Putrajaya, Cyberjaya,Bandar Baru Bangi, Serdang, Puchong dan sekitarnya. Sekiranya anda tercari2 pusat baikpulih & jualan handphone dengan kualiti kerja yang bagus dengan harga berpatutan.

Kami dari BenAbas Gadget menawarkan servis menjual, membaiki handphone berasaskan sistem operasi Android & IOS. Juga menjual aksesori tambahan gadget.

Diantara servis baikpulih hardware & software yang kami sediakan adalah :

-Masuk air

-Tidak boleh hidup

-Tidak boleh cas

-Skrin bermasalah : Menyala tapi tak boleh sentuh. Langsung tiada gambar. Ada gambar tapi lampu xkeluar. Skrin putih. Skrin biru.

-Simkad dan network problem.

-Handphone restart2

-Sangkut di logo

-Imei null,Baseband unknown

-EMMC & Userdata recovery

-FRP / Google lock

-Lupa password/pin/pattern

-Unlock carier

-Dan lain-lain

Whatsapp kami di 0132644102 atau tekan sahaja link ini untuk berhubung secara terus dengan juruteknik kami.

kedaijualhandphone #handphonemurah #repairhandphone #repairgadget #repairhandphonemelayu
#repairhandphoneputrajaya #repairhandphonecyberjaya
#repairhandphonepuchong #repairhandphonebandarbarubangi#repairhandphonesalaktinggi #repairhandphonedengkil
#repairhandphonesungaimerab #repairhandphoneserdang #repairhandphonekajang#trustedseller

Updates

huaweiLCDDamaged

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *