Repair LCD Skrin Huawei Nova 3i – Cyberjaya

Huawei Nova 3i LCD Screen Replacement

Layar skrin retak 1000!

Alhamdulillah. BenAbas Gadget berjaya menyelesaikan satu masalah yang telah terjadi keatas sebuah smartphone yang berjenama Huawei model Nova 3i milik seorang pelanggan kami yang datang dari Bandar Cyberjaya iaitu Puan Zetty.

Puan Zetty yang menemui khidmat membaiki smartphone di Putrajaya hasil carian melalui laman sesawang Google telah membuatkan beliau terus berhubung dengan kami melalui panggilan telefon untuk bertanyakan kos baikpulih buat fon beliau yang dikatakan mempunyai masalah pada layar skrinnya yang pecah kerana terjatuh.

Setelah berpuas hati dengan kos dan tempoh waranti yang disediakan oleh pihak kami, beliau terus meminta kami untuk membaiki fon tersebut dan menempah set alat gantinya kerana mahu juruteknik kami terus membaikinya sejurus beliau tiba dikedai kami kelak.

Ketika waktu rehat tengahari tadi, beliau yang datang dari pejabatnya terus menyerahkan fon tersebut dan meminta kami membaiki skrinnya yang tak sedap dipandang mata akibat keretakan disana-sini.

Akhirnya, setelah bekerja lebih kurang didalam masa 1 jam, fon Huawei Nova 3i milik Puan Zetty yang datang dari Bandar Cyberjaya itu kembali pulih dan kelihatan kemas lagi cantik seperti baru dikeluarkan dari kotak buat pertama kali sejurus sahaja ianya siap dibaiki oleh juruteknik BenAbas Gadget.

Huawei Nova 3i LCD Screen Replacement

Setelah siap dibaiki oleh BenAbas Gadget

Nak repair handphone tapi tak pasti & yakin nak hantar kemana?
Buat seluruh warga Putrajaya, Cyberjaya,Bandar Baru Bangi, Serdang, Puchong dan sekitarnya. Sekiranya anda tercari2 pusat baikpulih & jualan handphone dengan kualiti kerja yang bagus dengan harga berpatutan.

Kami dari BenAbas Gadget menawarkan servis menjual, membaiki handphone berasaskan sistem operasi Android & IOS. Juga menjual aksesori tambahan gadget.

Diantara servis baikpulih hardware & software yang kami sediakan adalah :

-Masuk air

-Tidak boleh hidup

-Tidak boleh cas

-Skrin bermasalah : Menyala tapi tak boleh sentuh. Langsung tiada gambar. Ada gambar tapi lampu xkeluar. Skrin putih. Skrin biru.

-Simkad dan network problem.

-Handphone restart2

-Sangkut di logo

-Imei null,Baseband unknown

-EMMC & Userdata recovery

-FRP / Google lock

-Lupa password/pin/pattern

-Unlock carier

-Dan lain-lain

Whatsapp kami di 0132644102 atau tekan sahaja link ini untuk berhubung secara terus dengan juruteknik kami.

kedaijualhandphone #handphonemurah #repairhandphone #repairgadget #repairhandphonemelayu
#repairhandphoneputrajaya #repairhandphonecyberjaya
#repairhandphonepuchong #repairhandphonebandarbarubangi#repairhandphonesalaktinggi #repairhandphonedengkil
#repairhandphonesungaimerab #repairhandphoneserdang #repairhandphonekajang

Updates

LCDDamaged

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *