Repair LCD Skrin Huawei Nova 2i – Putrajaya


Layar skrin retak seribu!

Alhamdulillah. BenAbas Gadget berjaya menyelesaikan suatu masalah yang telah melanda keatas sebuah fon berjenama Huawei model Mate 10 Lite yang lebih dikenali sebagai Nova 2i didalam pasaran Malaysia milik Puan Zai yang datang dari presint 16.

Puan Zai yang datang bersendirian ke premis perniagaan kami telah meminta dan menyerahkan kami untuk menggantikan set lcd skrin yang baru buat fon kesayangan beliau yang mengalami masalah keretakan setelah dibaling oleh anak kecil beliau.

Memandangkan model ini didatangkan khas 1 set lcd, maka beliau tidak ada pilihan lain untuk menggantikannya secara 1set penuh lcd walaupun paparan skrinnya masih lagi kelihatan elok. Setelah dijelaskan kepada beliau perkara tersebut bersama kos yang diperlukan untuk penggantian lcd yang baru, beliau bersetuju dan meminta kami untuk menyiapkannya dengan secepat mungkin.

Tanpa membuang masa, terus sahaja kami memulakan proses penukaran set lcd yang baru untuk fon tersebut dan akhirnya, dalam masa 1 jam, Huawei Nova 2i milik Puan Zai yang datang dari Presint 16 Putrajaya itupun kembali pulih dan kelihatan seperti sebuah smartphone yang baru dikeluarkan dari kotak semasa hari pembelian dari kedai setelah siap dibaiki oleh juruteknik BenAbas Gadget.

Repair-Skrin-LCD-Huawei-Nova-2-i-Pecah-Kedai-Repair-Handphone-Putrajaya-Cyberjaya-Serdang-Bangi-Kajang-Puchong-Dengkil-Sepang-Salak-Tinggi

Setelah siap dibaiki oleh BenAbas Gadget

Nak repair handphone tapi tak pasti & yakin nak hantar kemana?
Buat seluruh warga Putrajaya, Cyberjaya,Bandar Baru Bangi, Serdang, Puchong dan sekitarnya. Sekiranya anda tercari2 pusat baikpulih & jualan handphone dengan kualiti kerja yang bagus dengan harga berpatutan.

Kami dari BenAbas Gadget menawarkan servis menjual, membaiki handphone berasaskan sistem operasi Android & IOS. Juga menjual aksesori tambahan gadget.

Diantara servis baikpulih hardware & software yang kami sediakan adalah :

-Masuk air

-Tidak boleh hidup

-Tidak boleh cas

-Skrin bermasalah : Menyala tapi tak boleh sentuh. Langsung tiada gambar. Ada gambar tapi lampu xkeluar. Skrin putih. Skrin biru.

-Simkad dan network problem.

-Handphone restart2

-Sangkut di logo

-Imei null,Baseband unknown

-EMMC & Userdata recovery

-FRP / Google lock

-Lupa password/pin/pattern

-Unlock carier

-Dan lain-lain

Whatsapp kami di 0132644102 atau tekan sahaja link ini untuk berhubung secara terus dengan juruteknik kami.

kedaijualhandphone #handphonemurah #repairhandphone #repairgadget #android

#ios
#repairhandphonemelayu
#repairhandphoneputrajaya #repairhandphonecyberjaya
#repairhandphonepuchong #repairhandphonebandarbarubangi#repairhandphonesalaktinggi #repairhandphonedengkil
#repairhandphonesungaimerab #repairhandphoneserdang #repairhandphonekajang#putrajaya #komunitiputrajaya #cyberjaya #serdang #sungaimerab
#kajang #bandarbarubangi #puchong #bandarbarusalaktinggi #dengkil #trustedseller

Updates

huaweiLCDDamaged

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *