Repair Huawei Mediapad T3 Lupa Password- Putrajaya

Huawei Mediapad T3 forgotten password

Akibat lupa password baru!

Selesai unlock Google Lock ataupun lebih dikenali sebagai FRP lock tablet Huawei Mediapad T3 BG U01 milik Puan Maryam yang datang dari Presint 8, Putrajaya. Puan Maryam yang singgah ke premis perniagaan BenAbas Gadget yang terletak di Fasa 4C, Blok CA Presint 8 telah meminta kami untuk tolong tengokkan tablet yang digunakan anak beliau yang tidak dapat diakses ke menu utama.

Huawei Mediapad T3 FRP Lock

Dalam proses baikpulih

Ketika kami lihat dan periksa, kami mendapati bahawa tablet menunjukkan mesej supaya menunggu selama beberapa minit untuk memasukkan katakunci pada paparan skrinnya. Dan paparan ini akan muncul sekiranya seseorang itu menekan katakunci yang salah setelah beberapa kali percubaan. Puan Maryam beritahu kami yang anaknya telah menukar katakunci yang baru dan malangnya setelah ditukar, beliau terlupa katakunci yang baru tersebut.

Beliau juga turut menjelaskan yang tidak ada sebarang dokumen peribadi yang penting tertinggal didalam tablet tersebut jika jalan terakhirnya adalah reset.Kami juga turut menjelaskan kepada beliau yang memandangkan model tablet ini adalah jenis yang agak baru di pasaran, ianya pasti dilengkapi dengan sistem Google Lock atau FRP. Setelah diterangkan langkah kerja yang bakal diambil beserta upahnya, beliau terus bersetuju dengan tawaran kami dan tanpa membuang masa, terus sahaja kami memulakan proses baikpulih.

Huawei Mediapad T3 FRP Lock

Setelah selesai dibaiki

Akhirnya dalam masa yang tidak sampai 1 jam, tablet Huawei Mediapad T3 milik Puan Maryam dari Presint 8 itu berjaya dipecahkan sistem keselamatan Google Lock nya dengan berbekalkan kepakaran dan alat perisian khusus yang terdapat di BenAbas Gadget. Beliau dan anaknya tersenyum lebar ketika datang untuk mengambil semula tablet yang sudah siap dibaiki itu.

Nak repair phone tapi tak pasti & yakin nak hantar kemana?

Buat seluruh warga Putrajaya, Cyberjaya,Bandar Baru Bangi, Serdang, Puchong dan sekitarnya. Sekiranya anda tercari2 pusat baikpulih & jualan smartphone dengan kualiti kerja yang bagus dengan harga berpatutan.

Kami dari BenAbas Gadget menawarkan servis menjual, membaiki smartphone berasaskan Android & IOS. Juga menjual aksesori tambahan gadget.

Diantara servis baikpulih hardware & software yang kami sediakan adalah :

-Masuk air

-Tidak boleh hidup

-Tidak boleh cas

-Skrin bermasalah : Menyala tapi tak boleh sentuh. Langsung tiada gambar. Ada gambar tapi lampu xkeluar. Skrin putih. Skrin biru.

-Simkad dan network problem.

-Handphone restart2

-Sangkut di logo

-Imei null,Baseband unknown

-EMMC & Userdata recovery

-FRP / Google lock

-Lupa password/pin/pattern

-Unlock carier

-Dan lain-lain

Whatsapp kami di 0132644102 atau tekan sahaja link ini untuk berhubung secara terus dengan technician kami.

#kedaijualhandphone #handphonemurah #repairhandphone #repairgadget #android

#ios
#repairhandphonemelayu
#repairhandphoneputrajaya #repairhandphonecyberjaya
#repairhandphonepuchong #repairhandphonebandarbarubangi#repairhandphonesalaktinggi #repairhandphonedengkil
#repairhandphonesungaimerab #repairhandphoneserdang #repairhandphonekajang#putrajaya #komunitiputrajaya #cyberjaya #serdang #sungaimerab
#kajang #bandarbarubangi #puchong #bandarbarusalaktinggi #dengkil #trustedseller

 

Updates

FRPhuawei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *