Repair Charging Port Xiaomi Redmi Note 3 Pro – Putrajaya

Redmi Note 3 Pro Charging Port Replacement

Tak boleh cas langsung!

Alhamdulillah. BenAbas Gadget berjaya menyelesaikan satu masalah yang telah terjadi keatas sebuah smartphone berjenama Xiaomi model Redmi Note 3 Pro milik seorang pelanggan setia kami sejak dari tahun 2017 lagi yang iaitu Encik Hazrin datang dari Presint 8.

Encik Hazrin yang hadir ke premis perniagaan kami pada lewat petang Khamis lalu telah menyerahkan kepada kami fon tersebut dan meminta kami untuk membaiki semula fon beliau yang dikatakan mengalami masalah tidak boleh dicas itu. Akibat ketiadaan bekalan stok alat ganti, kami meminta beliau untuk menunggu sehingga ke hari Sabtu sebelum pesanan alat ganti berkenaan sampai di kedai kami.

Setelah mengetahui yang bekalan alat ganti yang khusus untuk fon beliau sudah tiba, terus sahaja beliau bergegas ke kedai kami dan meminta kami membaikinya semula dengan sesegera yang boleh kerana mempunyai kerja penting yang sudah terbantut dan perlu diselesaikan melalui fon tersebut.

Tanpa membuang masa, setelah mengetahui dengan pasti punca kerosakan terus kami memulakan sesi baikpulih fon tersebut dan didalam masa yang tidak sampai 30 minit, akhirnya fon Xiaomi Redmi Note 3 Pro milik Encik Hazrin yang datang dari Presint 8 itupun kembali hidup setelah fungsi pengecasannya pulih sejurus selepas siap dibaiki oleh juruteknik BenAbas Gadget. Semoga beliau akan terus setia dengan perkhidmatan kami dimasa akan datang.

Redmi Note 3 Charging Port Replacement

Setelah siap dibaiki oleh BenAbas Gadget

Nak repair handphone tapi tak pasti & yakin nak hantar kemana?
Buat seluruh warga Putrajaya, Cyberjaya,Bandar Baru Bangi, Serdang, Puchong dan sekitarnya. Sekiranya anda tercari2 pusat baikpulih & jualan handphone dengan kualiti kerja yang bagus dengan harga berpatutan.

Kami dari BenAbas Gadget menawarkan servis menjual, membaiki handphone berasaskan sistem operasi Android & IOS. Juga menjual aksesori tambahan gadget.

Diantara servis baikpulih hardware & software yang kami sediakan adalah :

-Masuk air

-Tidak boleh hidup

-Tidak boleh cas

-Skrin bermasalah : Menyala tapi tak boleh sentuh. Langsung tiada gambar. Ada gambar tapi lampu xkeluar. Skrin putih. Skrin biru.

-Simkad dan network problem.

-Handphone restart2

-Sangkut di logo

-Imei null,Baseband unknown

-EMMC & Userdata recovery

-FRP / Google lock

-Lupa password/pin/pattern

-Unlock carier

-Dan lain-lain

Whatsapp kami di 0132644102 atau tekan sahaja link ini untuk berhubung secara terus dengan juruteknik kami.

kedaijualhandphone #handphonemurah #repairhandphone #repairgadget #repairhandphonemelayu
#repairhandphoneputrajaya #repairhandphonecyberjaya
#repairhandphonepuchong #repairhandphonebandarbarubangi#repairhandphonesalaktinggi #repairhandphonedengkil
#repairhandphonesungaimerab #repairhandphoneserdang #repairhandphonekajang#trustedseller

Updates

Charging Portxiaomi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *