Repair Charging Port Redmi Note 3 Pro – Putrajaya

Repair-Charging-Port-Redmi-Note-3-Kedai-Repair-Handphone-Putrajaya-Cyberjaya-Bangi-Serdang-Puchong-Kajang-Dengkil-Sepang-Salak-Tinggi

Tak boleh hidup secara tiba-tiba!

Alhamdulillah, BenAbas Gadget berjaya menyelesaikan satu masalah yang telah berlaku keatas sebuah fon berjenama Xiaomi model Redmi Note 3 yang dimiliki oleh pelanggan kami yang datang dari Presint 9 iaitu Encik Luqman.

Encik Luqman yang datang ke premis perniagaan kami secara bersendirian telah menyerahkan kepada kami fon kesayangan beliau dan meminta kami untuk memeriksa fon tersebut bagi mengetahui samada ianya masih boleh dibaiki atau sebaliknya.

Beliau juga sempat menyebut yang pada mulanya ianya hanya mengalami masalah tidak boleh dicas sehinggalah pada suatu hari secara tiba-tiba ianya tidak lagi dapat dihidupkan dan digunakan terus.

Setelah memeriksa dengan teliti, kami mendapati bukan sahaja charging portnya mengalami masalah akan tetapi baterinya juga sudah berada didalam keadaan kong ataupun mati bahkan ianya tidak lagi memberikan sebarang respon sewaktu proses jumpering dengan tujuan menghidupkannya semula.

Encik Luqman terus sahaja bersetuju dengan kos istimewa yang kami tawarkan pada beliau sekiranya ingin membaiki kedua-dua koponen tersebut dan akhirnya, dalam masa yang tidak sampai 40 minit, fon Xiaomi Redmi Note 3 milik beliau kembali berjaya dihidupkan dan digunakan seperti biasa setelah siap dibaiki oleh juruteknik BenAbas Gadget.

Setelah siap dibaiki oleh BenAbas Gadget

Nak repair handphone tapi tak pasti & yakin nak hantar kemana?
Buat seluruh warga Putrajaya, Cyberjaya,Bandar Baru Bangi, Serdang, Puchong dan sekitarnya. Sekiranya anda tercari2 pusat baikpulih & jualan handphone dengan kualiti kerja yang bagus dengan harga berpatutan.

Kami dari BenAbas Gadget menawarkan servis menjual, membaiki handphone berasaskan sistem operasi Android & IOS. Juga menjual aksesori tambahan gadget.

Diantara servis baikpulih hardware & software yang kami sediakan adalah :

-Masuk air

-Tidak boleh hidup

-Tidak boleh cas

-Skrin bermasalah : Menyala tapi tak boleh sentuh. Langsung tiada gambar. Ada gambar tapi lampu xkeluar. Skrin putih. Skrin biru.

-Simkad dan network problem.

-Handphone restart2

-Sangkut di logo

-Imei null,Baseband unknown

-EMMC & Userdata recovery

-FRP / Google lock

-Lupa password/pin/pattern

-Unlock carier

-Dan lain-lain

Whatsapp kami di 0132644102 atau tekan sahaja link ini untuk berhubung secara terus dengan juruteknik kami.

#kedaijualhandphone #handphonemurah #repairhandphone #repairgadget #android

#ios
#repairhandphonemelayu
#repairhandphoneputrajaya #repairhandphonecyberjaya
#repairhandphonepuchong #repairhandphonebandarbarubangi#repairhandphonesalaktinggi #repairhandphonedengkil
#repairhandphonesungaimerab #repairhandphoneserdang #repairhandphonekajang#putrajaya #komunitiputrajaya #cyberjaya #serdang #sungaimerab
#kajang #bandarbarubangi #puchong #bandarbarusalaktinggi #dengkil #trustedseller

Updates

BateriCharging Portxiaomi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *