iPhone 5s Rosak LCD Skrin – Putrajaya

iPhone 5s

iPhone 5s gelap separuh skrin

Selesai ganti set lcd yang baru untuk iPhone 5s milik Encik Soffi yang datang dari Presint 14. Encik Soffi minta BenAbas Gadget untuk periksa iPhone 5s beliau yang katanya selepas berlanggar dengan objek keras, terus gelap dan berjalur pada permukaan separuh skrin.

Sewaktu mula masuk ke meja kerja kami

Lebih malang lagi, beliau langsung tak dapat matikan fonnya akibat kegagalan fungsi touchscreen nya pada sebahagian tempat. Selepas kami periksa, kami dapati ianya akibat lcd skrin fon ini sudahpun retak dari dalam dan tidak ada ubat lain selain dari menggantikan ia dengan set lcd skrin yang baru.

iPhone 5s

Setelah siap digantikan dengan set lcd yang baru

Encik Soffi terus setuju dengan kos menarik yang kami tawarkan dan tanpa berlengah masa, terus kami bongkar iPhone 5s ini untuk memulakan kerja-kerja penggantian lcd skrin yang baru. Tidak sampai 1 jam, iPhone 5s milik Encik Soffi dari Presint 14 itu kembali pulih semula dan dapat digunakan semula tanpa ada sebarang masalah. bahkan, ianya kelihatan seperti baru dikeluarkan dari kotak. Mana tidaknya, setiap lcd skrin yang ditukar di BenAbas Gadget, kami akan berikan 1 set screen protector jenis tempered glass secara percuma kepada semua pelanggan-pelanggan kami

Nak repair phone tapi tak pasti & yakin nak hantar kemana?

Buat seluruh warga Putrajaya, Cyberjaya,Bandar Baru Bangi, Serdang, Puchong dan sekitarnya. Sekiranya anda tercari2 pusat baikpulih & jualan smartphone dengan kualiti kerja yang bagus dengan harga berpatutan.

Kami dari BenAbas Gadget menawarkan servis menjual, membaiki smartphone berasaskan Android & IOS. Juga menjual aksesori tambahan gadget.

Diantara servis baikpulih hardware & software yang kami sediakan adalah :

-Masuk air

-Tidak boleh hidup

-Tidak boleh cas

-Skrin bermasalah : Menyala tapi tak boleh sentuh. Langsung tiada gambar. Ada gambar tapi lampu xkeluar. Skrin putih. Skrin biru.

-Simkad dan network problem.

-Handphone restart2

-Sangkut di logo

-Imei null,Baseband unknown

-EMMC & Userdata recovery

-FRP / Google lock

-Lupa password/pin/pattern

-Unlock carier

-Dan lain-lain

Whatsapp kami di 0132644102 atau tekan sahaja link ini untuk berhubung secara terus dengan technician kami.

#kedaijualhandphone #handphonemurah #repairhandphone #repairgadget #android

#ios
#repairhandphonemelayu
#repairhandphoneputrajaya #repairhandphonecyberjaya
#repairhandphonepuchong #repairhandphonebandarbarubangi#repairhandphonesalaktinggi #repairhandphonedengkil
#repairhandphonesungaimerab #repairhandphoneserdang #repairhandphonekajang#putrajaya #komunitiputrajaya #cyberjaya #serdang #sungaimerab
#kajang #bandarbarubangi #puchong #bandarbarusalaktinggi #dengkil #trustedseller#terer

Updates

iphoneLCDDamaged

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *