Baiki LCD Skrin Samsung Note 3 – Putrajaya

Skrin Samsung Note 3 Rosak

Paparan skrin kebiru-biruan!

Alhamdulillah, BenAbas Gadget berjaya menyelesaikan suatu masalah yang telah terjadi keatas sebuah smartphone yang berjenama Samsung model Note 3 milik seorang pelanggan kami yang datang dari Presint 11 iaitu Puan Siti Nina.

Puan Siti Nina yang singgah ke premis perniagaan kami sambil ditemani ahli keluarga beliau telah menyerahkan fon tersebut kepada juruteknik kami untuk bertanyakan perihal masalah yang sedang berlaku keatas fon kesayangan beliau itu.

Ketika diperiksa, kami mendapati paparan skrin fon tersebut sudah pecah dan berwarna merah yang bercampur kebiru-biruan. Ini terjadi setelah terhempas keatas lantai mengikut penerangan tuannya.

Setelah dipastikan dengan teliti bahawa fon itu mengalami masalah kerosakan lcd skrin, kami terus menerangkan kepada pemiliknya gerak kerja yang akan diambil beserta kos baikpulih yang diperlukan sekiranya beliau mahu menggantikan set lcd skrin yang baru kelak.

Sebaik sahaja mendengar penerangan kami, beliau terus bersetuju untuk kami baiki semula fon itu dan tanpa membuang masa kami terus memulakan kerja-kerja baikpulih dan tidak sampai 40 minit, fon Samsung Note 3 milik Puan Siti Nina dari Presint 11 itupun kembali pulih setelah siap dibaiki oleh juruteknik BenAbas Gadget.

Sebaik siap dibaiki oleh BenAbas Gadget.

Nak repair handphone tapi tak pasti & yakin nak hantar kemana?
Buat seluruh warga Putrajaya, Cyberjaya,Bandar Baru Bangi, Serdang, Puchong dan sekitarnya. Sekiranya anda tercari2 pusat baikpulih & jualan handphone dengan kualiti kerja yang bagus dengan harga berpatutan.

Kami dari BenAbas Gadget menawarkan servis menjual, membaiki handphone berasaskan sistem operasi Android & IOS. Juga menjual aksesori tambahan gadget.

Diantara servis baikpulih hardware & software yang kami sediakan adalah :

-Masuk air

-Tidak boleh hidup

-Tidak boleh cas

-Skrin bermasalah : Menyala tapi tak boleh sentuh. Langsung tiada gambar. Ada gambar tapi lampu xkeluar. Skrin putih. Skrin biru.

-Simkad dan network problem.

-Handphone restart2

-Sangkut di logo

-Imei null,Baseband unknown

-EMMC & Userdata recovery

-FRP / Google lock

-Lupa password/pin/pattern

-Unlock carier

-Dan lain-lain

Whatsapp kami di 0132644102 atau tekan sahaja link ini untuk berhubung secara terus dengan juruteknik kami.

#kedaijualhandphone #repairhandphone #repairsmartphone
#repairhandphonemelayu
#repairhandphoneputrajaya #repairhandphonecyberjaya
#repairhandphonepuchong #repairhandphonebandarbarubangi #repairhandphonesalaktinggi #repairhandphonedengkil
#repairhandphonesungaimerab #repairhandphoneserdang #repairhandphonekajang #benabasgadget

Updates

LCDDamagedsamsung

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *