Baiki LCD Skrin Huawei Nova 3i – Putrajaya

Repair Skrin Huawei Nova 3i Murah

Paparan hancur selepas fon terjatuh!

Alhamdulillah, BenAbas Gadget berjaya menyelesaikan suatu masalah yang telah terjadi keatas sebuah smartphone yang berjenama Huawei model Nova 3i milik seorang pelanggan kami yang datang dari Fasa 2 Presint 9 iaitu Encik Fadzli.

Encik Fadzli yang singgah ke premis perniagaan kami telah menyerahkan fon tersebut kepada juruteknik kami dan meminta supaya fon tersebut yang dikatakan mengalami masalah pada paparan layar skrinnya dapat dibaiki semula seperti sebelum ini.

Ketika diperiksa, kami mendapati paparan layar skrinnya sudah berada didalam keadaan gelap dan berjalur-jalur disebahagian tempat.

Keadaan itu difahamkan terjadi sejurus sahaja fon itu dibaling oleh anak kecil beliau yang bermain-main fon itu beberapa hari lepas.

Sebaik sahaja mengenal pasti punca kerosakan, kami memberikan sebut harga pada pemiliknya sekiranya ingin menggantikan set lcd skrin yang baru. Setelah mendapat persetujuan beliau, kami terus memulakan kerja-kerja baikpulih dan tidak sampai 40 minit, fon Huawei Nova 3i milik Encik Fadzli dari Presint 9 itupun kembali hidup normal dan berfungsi baik semula sejurus ia siap dibaiki oleh juruteknik BenAbas Gadget.

Nak repair handphone tapi tak pasti & yakin nak hantar kemana?
Buat seluruh warga Putrajaya, Cyberjaya,Bandar Baru Bangi, Serdang, Puchong dan sekitarnya. Sekiranya anda tercari2 pusat baikpulih & jualan handphone dengan kualiti kerja yang bagus dengan harga berpatutan.

Kami dari BenAbas Gadget menawarkan servis menjual, membaiki handphone berasaskan sistem operasi Android & IOS. Juga menjual aksesori tambahan gadget.

Diantara servis baikpulih hardware & software yang kami sediakan adalah :

-Masuk air

-Tidak boleh hidup

-Tidak boleh cas

-Skrin bermasalah : Menyala tapi tak boleh sentuh. Langsung tiada gambar. Ada gambar tapi lampu xkeluar. Skrin putih. Skrin biru.

-Simkad dan network problem.

-Handphone restart2

-Sangkut di logo

-Imei null,Baseband unknown

-EMMC & Userdata recovery

-FRP / Google lock

-Lupa password/pin/pattern

-Unlock carier

-Dan lain-lain

Whatsapp kami di 0132644102 atau tekan sahaja link ini untuk berhubung secara terus dengan juruteknik kami.

#kedaijualhandphone #repairhandphone #repairsmartphone
#repairhandphonemelayu
#repairhandphoneputrajaya #repairhandphonecyberjaya
#repairhandphonepuchong #repairhandphonebandarbarubangi #repairhandphonesalaktinggi #repairhandphonedengkil
#repairhandphonesungaimerab #repairhandphoneserdang #repairhandphonekajang #benabasgadget

Updates

huaweiLCDDamaged

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *