Baiki LCD Pocofone F1 – Cyberjaya

LCD Pocofone Rosak

Skrin gelap separuh selepas terjatuh!

Alhamdulillah, BenAbas Gadget berjaya menyelesaikan suatu masalah yang telah terjadi keatas sebuah smartphone yang berjenama Xiaomi model Pocofone F1 milik seorang pelanggan kami yang datang dari Cyberjaya iaitu Encik Munir.

Encik Munir yang hadir ke premis perniagaan kami sambil ditemani rakan sepejabat beliau telah menyerahkan fon tersebut kepada juruteknik kami dan meminta sebut harga yang diperlukan untuk membaiki fon kesayangan beliau yang mempunyai masalah pada layar skrinnya yang rosak setelah terjatuh beberapa hari yang lalu.

Ketika diperiksa, kami mendapati permuakaan layar skrinnya sudahpun berada dalam keadaan separuh gelap. Keaadaan ini terjadi berikutan kesan hempasan baru-baru ini.

Setelah diberikan sebut harga bagi sebuah lcd skrin yang baru beserta tempoh bilangan hari sebagai jaminan, beliau terus bersetuju dan meminta kami untuk membaikinya semula dengan secepat yang mungkin.

Tidak sampai 40 minit, fon Xiaomi Pocofone F1 milik Encik Munir dari Cyberjaya itupun kembali pulih dan berfungsi normal semula seperti sebelumnya sebaik sahaja ianya siap dibaiki oleh juruteknik BenAbas Gadget yang berpengalaman luas didalam mengendalikan kes-kes kerosakan layar skrin pada peranti smartphone yang beroperasi menggunakan sistem Android & IOS.

Setelah siap dibaiki BenAbas Gadget.

Nak repair handphone tapi tak pasti & yakin nak hantar kemana?
Buat seluruh warga Putrajaya, Cyberjaya,Bandar Baru Bangi, Serdang, Puchong dan sekitarnya. Sekiranya anda tercari2 pusat baikpulih & jualan handphone dengan kualiti kerja yang bagus dengan harga berpatutan.

Kami dari BenAbas Gadget menawarkan servis menjual, membaiki handphone berasaskan sistem operasi Android & IOS. Juga menjual aksesori tambahan gadget.

Diantara servis baikpulih hardware & software yang kami sediakan adalah :

-Masuk air

-Tidak boleh hidup

-Tidak boleh cas

-Skrin bermasalah : Menyala tapi tak boleh sentuh. Langsung tiada gambar. Ada gambar tapi lampu xkeluar. Skrin putih. Skrin biru.

-Simkad dan network problem.

-Handphone restart2

-Sangkut di logo

-Imei null,Baseband unknown

-EMMC & Userdata recovery

-FRP / Google lock

-Lupa password/pin/pattern

-Unlock carier

-Dan lain-lain

Whatsapp kami di 0132644102 atau tekan sahaja link ini untuk berhubung secara terus dengan juruteknik kami.

#kedaijualhandphone #repairhandphone #repairsmartphone
#repairhandphonemelayu
#repairhandphoneputrajaya #repairhandphonecyberjaya
#repairhandphonepuchong #repairhandphonebandarbarubangi #repairhandphonesalaktinggi #repairhandphonedengkil
#repairhandphonesungaimerab #repairhandphoneserdang #repairhandphonekajang #benabasgadget

 

Updates

LCDDamagedxiaomi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *