Baiki Charging Port Vivo V5 – Putrajaya

Charging Port Vivo V5 Rosak

Bateri tak masuk cas!

Alhamdulillah, BenAbas Gadget berjaya menyelesaikan suatu masalah yang telah terjadi keatas sebuah smartphone yang berjenama Vivo model V5 milik seorang pelanggan kami yang datang dari Presint 9 iaitu Puan Juliana.

Puan Juliana yang singgah ke premis perniagaan kami sambil ditemani suami beliau telah menyerahkan fon tersebut kepada juruteknik kami dan meminta sambil berharap supaya kami dapat membaikinya semula.

Sambil juruteknik kami memeriksa fon tersebut, pemiliknya sempat menerangkan kepada kami yang fon itu telah menghadapi masalah sukar untuk mengecas sejak sekian lama. Cuma semalam adalah puncaknya dimana ianya langsung tidak dapat dicas berbanding sebelum ini yang memerlukan waktu yang panjang jika mahu dicas.

Setelah diperiksa, kami mendapati bahawa set charging portnya telah mengalami kerosakan dan perlu digantikan dengan yang baru sekiranya beliau mahu menggunakan fon tersebut tanpa sebarang masalah.

Pemiliknya bersetuju untuk kami gantikan charging port yang baru setelah berpuas hati dengan kos istimewa yang kami tawarkan pada beliau dan tidak sampai 30 minit, fon Vivo V5 milik Puan Juliana dari Presint 9 itupun kembali dapat dicas sekaligus pulih semula setelah siap dibaiki oleh juruteknik BenAbas Gadget.

Setelah siap dibaiki oleh BenAbas Gadget.

Nak repair handphone tapi tak pasti & yakin nak hantar kemana?
Buat seluruh warga Putrajaya, Cyberjaya,Bandar Baru Bangi, Serdang, Puchong dan sekitarnya. Sekiranya anda tercari2 pusat baikpulih & jualan handphone dengan kualiti kerja yang bagus dengan harga berpatutan.

Kami dari BenAbas Gadget menawarkan servis menjual, membaiki handphone berasaskan sistem operasi Android & IOS. Juga menjual aksesori tambahan gadget.

Diantara servis baikpulih hardware & software yang kami sediakan adalah :

-Masuk air

-Tidak boleh hidup

-Tidak boleh cas

-Skrin bermasalah : Menyala tapi tak boleh sentuh. Langsung tiada gambar. Ada gambar tapi lampu xkeluar. Skrin putih. Skrin biru.

-Simkad dan network problem.

-Handphone restart2

-Sangkut di logo

-Imei null,Baseband unknown

-EMMC & Userdata recovery

-FRP / Google lock

-Lupa password/pin/pattern

-Unlock carier

-Dan lain-lain

Whatsapp kami di 0132644102 atau tekan sahaja link ini untuk berhubung secara terus dengan juruteknik kami.

#kedaijualhandphone#repairhandphone#repairsmartphone
#repairhandphonemelayu
#repairhandphoneputrajaya#repairhandphonecyberjaya
#repairhandphonepuchong#repairhandphonebandarbarubangi#repairhandphonesalaktinggi#repairhandphonedengkil
#repairhandphonesungaimerab#repairhandphoneserdang#repairhandphonekajang#benabasgadget

Updates

Charging Portvivo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *